Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

MeteoBase vernieuwd

Terug
Datum: 16-5-2017

STOWA heeft MeteoBase uitgebreid met nieuwe neerslaggegevens en nieuwe functionaliteiten. MeteoBase is dé online plek voor historische neerslag- en verdampingsgegevens in Nederland.

In de nieuwe Meteobase zijn neerslaggegevens van 2014, 2015 en 2016 toegevoegd. De toegevoegde gegevens bestaan uit neerslag- en verdampingsgegevens van alle KNMI-stations en landsdekkende neerslag- en verdampingsgrids met uurwaarden per 1x1 km. Daarnaast is de gebruikersinterface gemoderniseerd en is een aantal gebruikerswensen gerealiseerd.

Zo zijn de lay-out en stijl van de website zijn gemoderniseerd. De Meteobase website is tevens responsive gemaakt en daarmee nu ook geschikt voor gebruik op tablets en smartphones. Selecties van gegevens worden direct gecontroleerd en de geldigheid van de selectie wordt direct via de website teruggekoppeld met de gebruiker (in plaats van via een e-mail). In het tabblad ‘Literatuur’ zijn relevante rapporten en artikelen beschikbaar. Aanmeldgegevens worden onthouden met een cookie. Ook aanmelden bij het gebruik van Microsoft Internet Explorer is nu ook mogelijk.
 

STOWA Deltafacts nu online