Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Deltafacts in 2016 goed bezocht

Terug
Datum: 20-2-2017

Hoe beschermen we Nederland tegen de gevolgen van klimaatverandering? En hoe spelen we in op de effecten daarvan, zoals extreme neerslag en toenemende verzilting? STOWA ontsluit de opgedane kennis hierover via speciale Deltafacts. Met succes. In 2016 werden ze meer dan 15 duizend keer geraadpleegd.

>Naar de Deltafacts


Er zijn in totaal al bijna vijftig Nederlandstalige en ongeveer 25 Engelstalige Deltafacts beschikbaar. Het Deltafact over Regelbare drainage werd in 2016 het meest bekeken: 852 keer. De top 5 wordt gecomplementeerd door Deltafacts over de Nieuwe normering voor waterveiligheid (812), Meerlaagsveiligheid (724) , Brakke kwel (600) en de Effecten van klimaat op de landbouw (549). Van de Engelstalige Deltaracts werd Room for the River het meest bekeken (398).


De Deltafacts van STOWA zijn online kennisdossiers met een samenvatting van de ‘state of the art' kennis over onderwerpen op het snijvlak van waterbeheer & klimaatverandering. De Deltafacts worden regelmatig geüpdatet. Een deel van de Deltafacts is ook verschenen in het Engels. Kijk op Deltafacts.nl voor het complete overzicht.

STOWA Deltafacts nu online